Nu ook tweede ventweg dicht

Maandag 22 oktober start de volgende fase van de heraanleg van de ventwegen op de Boudewijnlaan (R41) en de rotonde ter hoogte van de Gentsesteenweg (N9): ook de ventweg langs de kant van de oneven huisnummers wordt aangepakt. In deze fase zullen dus beide ventwegen langs de tunnel op de Boudewijnlaan (R41) afgesloten zijn. We verwijderen de betonnen stootbanden die tot nu toe de scheiding maakten tussen de rijweg en het voetpad langs de huizen en we starten met het openbreken van de weg. Het voetpad in asfalt voor de deur blijft voorlopig zoals het is.

Er komen nieuwe omleidingen voor het verkeer richting Dendermonde:

  • Doorgaand verkeer richting Dendermonde rijdt vanaf Vijfhuizen (N9) om via de N442 en de N416.
  • Lokaal verkeer op de Gentsesteenweg (N9) komende vanuit Vijfhuizen volgt de omleiding via de Siesegemlaan (R41) en maakt daar een U-bocht ter hoogte van het kruispunt met de Merestraat. De groentijd werd al aangepast. Daarna leidt de omleiding via de tunnels op de Boudewijnlaan (R41) richting het viaduct / Dendermonde.
  • Verkeer vanuit het centrum van Aalst volgt de omleiding vanaf de Gentsesteenweg (N9) via de Sinte Annalaan en de Asserendries.

Green Bananas Marketing

Meer in Verkeer
Nog file aan nieuwe tunnel

De opening van de tunnels zorgde gisteren en vandaag voor files. Niet iedere automobilist kiest...

Tunnel open maar file verwacht

Vanaf 8 oktober 2018 voor de avondspits gaan de tunnels op de Boudewijnlaan (R41) open...

Sluiten