Troisfontaines neemt afscheid

Olivier Troisfontaines legt in een eerlijke en oprechte afscheidsbrief uit waarom hij de club met spijt in het hart verlaat. Dit is zijn tekst.

Beste Okapi supporters,

Ik heb de beslissing genomen om geen communiqué te versturen via Okapi TV omwille van verschillende redenen, maar ik wou jullie toch een bericht achterlaten.

Hartelijk dank voor deze 3 fantastische seizoenen die ik aan jullie zijde heb mogen doorbrengen en beleven. Ze zullen steeds in mijn geheugen gegriefd zijn en ook in dat van mijn vrouw.

Sommige momenten waren toch wel speciaal voor mij. Ik denk bijvoorbeeld aan de finale dat een prachtig seizoen afsloot met Brad Dean, de carnavalsmatchen, mijn titel van beste Belgische speler en datzelfde jaar mijn verkiezing tot MVP bij jullie. Jullie dragen jullie rol van 6de man tot in de perfectie ! Jullie zijn mensen voor wie we willen vechten en tot het uiterste gaan op het veld.

Ik heb ook nooit weggestoken, dat ik steeds een Europese competitie met Okapi of in een buitenlands kampioenschap heb willen spelen. Cholet heeft met deze opportuniteit gegeven en ik denk dat ik dit op 28 jaar niet mag laten voorbij gaan. Ik begrijp dat sommigen onder jullie mij hiervoor raar zullen bekijken maar weet dat ik Okapi en zijn fans steeds in mijn hart zal dragen.

Toen ik bij de club kwam, heeft men mij verwittigd dat Okapi een speciaal avontuur was. Na deze 3 jaren kan ik het bevestigen : jullie zijn de beste Belgische supporters !! Bedankt hiervoor.

Een speciale dank

Veronique Cuvelier voor de job die je doet met de Crazy Onions, de steun de je ons biedt en je inzet voor de club.

France Hochepied voor jouw vriendschap ! Je was voor ons een steun en toeverlaat.

Dank jullie allemaal en tot ziens.

Green Bananas Marketing

Meer in Sport
Nieuwe Amerikaan voor Okapi

Met de komst van de 22-jarige en 2m01 grote forward Zachary Thomas, haalt Okapi – naast...

Okapi is na Chrabascz nu ook Troisfontaines kwijt

Crelan Okapi Aalstar ziet Olivier Troisfontaines vertrekken naar het Franse Cholet Basket. De international was...

Sluiten