Over ons

Over Aalstnieuws.be

Aalstnieuws is een onafhankelijk nieuwsmedium met aandacht voor Groot-Aalst. Een overzicht van wat de media vertellen over Aalst, maar nog meer een redactie die zelf op zoek gaat naar nieuws. Hiervoor is er een intense samenwerking met Goeiedag.be en Stadsradio Goeiedag Aalst.

Informatie publiceren van de website is toegestaan mits vermelding van bron. Voor het gebruik van foto’s of video is een afzonderlijke toestemming nodig. ( [email protected])

Ook meedoen?

We zijn op zoek naar mensen met een vlotte pen die mee willen werken aan deze website. We zorgen voor een professionele begeleiding. Ben je ook handig met een fototoestel? Dan ben je eveneens welkom. En zoals je merkt hebben we ook een videoluik aan deze website. Is knippen en plakken je niet vreemd? Of heb je wel interesse om iets creatiefs te doen met je stem? Hier kan je het vak leren. Aarzel niet om ons te contacteren!

Wat uitleg

Aalstnieuws.be is een project waarin Aalstenaars bezig zijn met hun stad en het reilen en zeilen willen centraliseren op een professionele website en radio. Correcte berichtgeving, geen kwakkels, informatief, kritisch als het moet. We doen dat aan de hand van teksten en proberen die te voorzien van passende foto’s.