Verenigingsleven hoopt op steun na stopzetten Marktrock

vzw Rock and Load Concerts heeft in naam van verschillende organisatoren een brief gestuurd naar de stad. Ze betreuren hoe het hele Marktrock verhaal zo is fout gelopen. En vinden het ook doodzonde van het geld en de moeite die er zijn ingestoken, waardoor verenigingen uit en voor Aalstenaars jammer genoeg in de kou zijn blijven staan. “Hopelijk vormt dit het moment om degelijk overleg te voeren met de stadsdiensten en eindelijk de nodige erkenning en ondersteuning te krijgen, en niet zomaar een commercieel eigenbelang van een organisatie uit een ander deel van het land die niets van affiniteit heeft met onze mooie stad. We merken ook dat dit heel erg leeft binnen Aalst”, aldus Wouter Mertens (vzw Rock and Load Concerts). “Terzelfder tijd hopen wij dat dit moment een signaal of zelfs een kantelpunt mag zijn om de steun van onderuit aan lokaal talent en Aalsterse organisatoren verder te bevorderen.”

Namens vzw Rock ’n Load Concerts, Aalst 69, Schellemetterock, vzw FestivAalst (Blender Festival), Nacht Van De Jeugdbeweging, Scouts en Gidsen Sint-Kristoffel (Balkanfuif), VONK, Scouts Alowis (After Blok Rock)

Green Bananas Marketing

Meer in Cultuur
Marktrock geannuleerd

Er komt geen derde editie van Marktrock.Live Entertainment annuleert Marktrock omwille van de tegenvallende ticketverkoop....

Silke is nieuwe voorzitter Harmonie

Silke Van Vaerenbergh (31) is voorzitter van de Erembodegemse Harmonie. Sedert 1988 nam Géry Vandewalle de...

Sluiten