Jubileumeditie Cirk! van start

De tiende editie van circusfestival Cirk! is gestart en belooft opnieuw een topper van formaat te worden. Maar liefst 110 acts zijn op vrijdag, zaterdag en zondag te vinden in hartje Aalst. Voor het eerst zijn er twee voorstellingen betalend: Cie Ea Eo in de Sint-Jozefkerk en Cie P’tit Cirk in het Stadspark. Daarvoor zijn nog steeds tickets te verkrijgen aan 5 EUR via De Werf. Dat doen de organisatoren om te voorkomen dat iedereen uren op voorhand moet aanschuiven en mensen zonder ticket naar huis te moeten sturen.

Het ‘Museum of the Moon’, een gigantische replica van de maan, hangt nog in de Sint-Martinuskerk tot en met 9 september. Die maan werd minutieus nagebouwd op een schaal van 1 op 500.000. Wie niet kan stilzitten kan dit jaar deelnemen aan een circusworkshop aan het Stedelijk Museum of bengelen aan een Chinese Mast aan de Oude Vismijn. Ook voor het kartonnen belfort dat vanaf zaterdag opgebouwd wordt op de Grote Markt zoekt Cirk! nog veel helpende handen.

Voor de tiende verjaardag van Cirk! tovert de organisatie de Pupillensite op zaterdagavond om tot een Soiree Jubilee. Feestbeesten kunnen daar terecht vanaf 22 uur voor een combinatie van paaldansbattles en popcornmachines van Guapa Creations en een bonte muziekmix van oldies en hots met MC Jordy.

Green Bananas Marketing

Meer in Cultuur
Spelen met grote blokken

Nog geen (of niet veel) plannen tussen 20 en 24 augustus? Of ben je op...

Teller Utopia al meteen op 25000 bezoekers

De opening en het feestweekend van Utopia was een schot in de roos, op vier...

Sluiten