De Loge kreeg 0 op 100

Er heerst ongerustheid bij de carnavalisten in Aalst. De reden is een mogelijke herschikking van de prijzen, die carnavalsgroepen hebben gewonnen na de zondagstoet. Omdat een van de juryleden twee keer een nul gaf aan een groep, en omdat het computersysteem een nul niet kan verwerken, zijn alle punten van dat jurylid geschrapt  door de deurwaarder. Groepen die van het bewuste jurylid wel veel punten kregen, onder andere Beschomt, zijn daardoor een plaats kwijt.

Opvallend is wel dat de discussie ontstaat over De Loge, de meest anarchistische groep die ook altijd zorgt voor een act in de stoet. Deze keer werd dat gesmaakt door het publiek, maar één jurylid vond dat een nul voldoende was. De Loge is controversieel en nu zelfs bij de einduitslag. Omdat ook nog enkele grote groepen minder dan 20 op 100 kregen terwijl de rest schommelde tussen 60 en 95, werden de punten geschrapt. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Green Bananas Marketing

Meer in Carnaval
Markt al proper, koeken voor carnavalisten

De reinigingsdiensten van de stad zijn klaar met het opruimen van de feestzone. ook de...

Volledige uitslag carnaval 2018

Gisteren zagen 90.000 enthousiaste toeschouwers de 90ste Aalsterse carnavalsstoet door de straten paraderen. Een voorzichtig...

Sluiten