Fluo rugzakjes van de Sint

Gratis fluorescerende rugzakjes voor ongeveer 1 100 kinderen van het eerste leerjaar in Groot-Aalst: dat is wat de Stad Aalst voor het tweede jaar op rij schenkt zodat ze zich in de winter op een zichtbare en veiligere manier in het verkeer kunnen verplaatsen. De kinderen van de Vrije Basisschool De Linde (Nieuwerkerken) kregen gisteren hun rugzakje van Sint-Maarten.

In het kader van de ‘Aalst ontknoopt’-campagne rond het nieuwe mobiliteitsplan werkt de Stad Aalst verschillende acties uit om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen. Een groot deel van die acties focust op kinderen.

Om de actie extra in de verf te zetten, kregen de leerlingen van Vrije Basisschool De Linde in Nieuwerkerken gisteren hun zakjes van Sint-Maarten. Ter ere van de gloednieuwe uniforme schoolzone die sinds 1 september zorgt voor verhoogde zichtbaarheid en veiligheid aan de schoolpoort, bracht de Sint een speciale verkeerspiet mee die hielp om de rugzakjes uit te delen aan de leerlingen van het eerste leerjaar.
Alle andere kinderen van het eerste leerjaar krijgen een rugzakje via de scholen.

Green Bananas Marketing

Meer in Algemeen
D’Haese keihard tegen justitie

Op de herdenking van de slachtoffers van de bende van Nijvel trok burgemeester D'Haese hard...

Monumenten opgefrist

Deze zaterdag is het opnieuw 11 november en herdenkt de stad de wapenstilstand die een...

Sluiten