Eerste eigen boek van Christoph D’Haese

Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) heeft een eigen boek geschreven. Niet helemaal alleen, maar hij liet zich inspireren door bekende Aalstenaars die hem aan de hand van teksten en getuigenissen helpen bewijzen dat Aalstenaars de wereld kunnen redden. “Aalstenaars hebben de loop van de geschiedenis sterk beïnvloed. Zij behoeden onze beschaving voor barbarij. Zonder Aalst geen veilige haven voor satirici, want van alle humoristen zijn de Aalstenaars de dappersten. Sinds mensenheugenis is de Keizerlijke Stede de bakermat van medische vooruitgang. En er is nog veel meer te vertellen: de Aalsterse diaspora in alle geledingen van de maatschappij is ronduit indrukwekkend”, aldus de auteur.

In “Kunnen Aalstenaars de wereld redden?” verneemt de lezer dat de culturele en maatschappelijke invloeden van Aalst op de rest van de wereld even talrijk zijn als zandkorrels in de woestijn. Met dit visueel genietboek wil D’Haese – uiteraard met een fikse knipoog in woord en beeld – de stedelingen zijner dromen finaal de prominente plaats in de geschiedenisboeken geven die ze verdienen.”

Dit boek is apart in alle betekenissen van het woord. De voorstelling aan het grote publiek sluit daar perfect bij aan: geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een theatervoorstelling op vrijdag 4 mei of zaterdag 5 mei in CC De Werf (20u).

Green Bananas Marketing

Meer in Algemeen
De Nul in Taiwan : 1 miljard euro

Jan De Nul Group ondertekende met partner Hitachi Ltd. uit Japan het contract voor het...

Open wervendag zet deuren crematorium open

Op 6 mei is het Open wervendag en kan je in primeur het crematorium bezoeken....

Sluiten