Eendracht stookt gin bij De Moor

Een gin in de vorm van een voetbal, gestookt bij Stokerij De Moor: dat is wat je van de Eendracht Aalst gin mag verwachten. Na de wedstrijd tegen Seraing van komende zondag wordt de gin gelanceerd in het clubrestaurant voor sponsors en supporters.

Patrick Van Schandevijl, zaakvoerder van likeur- en wijnhandel De Moor en sponsor, licht het ontstaan van de Eendracht Gin toe. “Na een sponsorevent is het idee toevallig ontstaan om een eigen gin aan te bieden in het clubrestaurant. In mijn zaak hebben we daarna geproefd om te weten welke richting we uit wilden. De Eendracht Aalst Gin is een nieuwe, toegankelijke gin van 40% die perfect past bij de clubkleuren. Eerst ruik en proef je de witte kant: de citrus, het fruitige. Nadien smaak je de brede, kruidige afdronk. Dat is het zwarte gedeelte. Een perfecte combinatie dus voor ‘den Iendracht’. Afwerken kan met Tonic en jeneverbesjes. Ook zestes van limoen, citroen of sinaasappel zijn mogelijk. Ik ben fier op deze creatie bij de aanvang van mijn vijftigste seizoen als supporter.”

Voor SC Eendracht Aalst gaven Food & Beverage manager Paul Moerman en Vera Wauters, echtgenote van Patrick Le Juste, een woordje uitleg. “Deze zomer kregen we 6 staaltjes mee en de beslissing was snel gemaakt. Zondag na de wedstrijd opent de ginbar in het clubrestaurant mét vuurwerk. Iedereen kan vanaf dan een glas Eendracht Gin bestellen of een fles aankopen. Nadien zal de gin ook te verkrijgen zijn in de fanshop.”

De Eendracht Gin zit verpakt in een unieke fles van 35cl die 25 euro kost. Voor de standaardfles van 100 cl betaal je 45 euro.

ea gin

Green Bananas Marketing

Meer in Algemeen
Actie tegen sluikstorten

De stad gaat nu full force inzake bestrijding zwerfvuil en sluikstorten. Volgende week en tot...

Openbare fietspomp

Op het plein recht tegenover het administratief centrum werd een publiek toegankelijke fietspomp geplaatst. Deze...

Sluiten