Drugsdealers opgepakt

Op vrijdagavond 1/2/2019 werden twee verdachte voertuigen opgemerkt in de omgeving van de rotonde De Haring in Aalst. Bij controle door de politie van de voertuigen en de inzittenden werd een aanzienlijke som geld en 50 gram cocaïne aangetroffen. Tijdens de daaropvolgende huiszoekingen werden nog meer verdovende middelen aangetroffen.

3 verdachten werden gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde op verdenking van drughandel. De onderzoeksrechter plaatste twee mannen onder aanhoudingsmandaat, een man van 19 jaar uit Denderleeuw en een man van 20 jaar uit Antwerpen. De derde verdachte, een 23-jarige man uit Aalst, werd onder strikte voorwaarden vrijgelaten.

Uit navolgend onderzoek bleek dat een deel van de verdovende middelen bestemd waren voor een horecazaak gelegen aan het Vredeplein in Aalst. Op dinsdag 5/2/2019 werd naar aanleiding van bijkomende huiszoekingen nog een vierde verdachte, een 39-jarige man uit Liedekerke, gearresteerd en voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. De onderzoeksrechter besliste om de vierde verdachte aan te houden.

Green Bananas Marketing

Meer in Algemeen
Events nu verplicht aan te melden

Op 6 februari 2019 lanceert Stad Aalst het splinternieuwe evenementenloket. Die gebruiksvriendelijke online tool is...

Bolton en Snel en Wel denken aan klimaat

Drukkerij Bolton aan Onegem is een toonbeeld van duurzaamheid en ecologisch werken. De producten worden...

Sluiten