Panache is Vlaanderens mooiste

Binnenkort wordt heel Vlaanderen weer wielergek als de Ronde Van Vlaanderen van start gaat. In Aalst belooft de doortocht van ‘Vlaanderens Mooiste‘ weer een echt feest te worden. De stad Aalst richt daarom voor de tweede maal de koopactie Panache in. Hiermee vallen mooie prijzen te winnen waaronder 5 spiksplinternieuwe fietsen! 200 handels- en horecazaken uit Aalst en de deelgemeenten schreven zich in voor actie. Hiervoor krijgen ze een gratis promotiepakket. Zo zorgen de ondernemers dat Aalst in de sfeer wordt gebracht voor de doortocht van de Ronde Van Vlaanderen.

Schepen van Lokale Economie Katrien Beulens (CD&V): “Samen met de dienst Economie zocht ik naar een manier om de beleving van de Ronde Van Vlaanderen langer door te trekken. Door onze ondernemers een koopwedstrijd aan te bieden waar ze gratis aan kunnen deelnemen zorgen we voor een win-win voor iedereen. Heel de stad raakt in de ban van de koersbeleving en de shopper maakt kans op mooie prijzen. Als fietsliefhebber is dit dan ook één van mijn favoriete acties!” In alle deelnemende zaken kan je bij een aankoop een krasbiljet krijgen. Zo maak je kans op 1 van de 100 prijzen. Uit deze 100 winnaars worden ook nog eens 5 fietsen verloot.

De deelnemende zaken kan je onder andere herkennen aan de houten renner die in het promotiepakket werd meegeleverd. Hiervoor klopte de stad Aalst aan bij het VTI Aalst waar de leerlingen houtbewerking lieten zien wat ze in hun mars hadden.

Green Bananas Marketing

Meer in Algemeen
Crowdbutching: de oplossing voor vleesschandalen?

Het Aalsterse marketingbedrijf en websitebouwer Green Bananas heeft een concept uitgewerkt voor crowdbutching. Samen vlees...

Aalstenaar meer en meer tevreden

Deze voormiddag werden in het ICC in Gent de resultaten voorgesteld van de Stadsmonitor 2017....

Sluiten